Doe mee met het Driels Zwerfafval Team

Een schonere leefomgeving en zorg voor het milieu

Zwerfvuil behoort tot de top 3 ergernissen van Nederlanders. Ook in Kerkdriel ergeren steeds meer mensen zich aan zwerfafval. Erger jij je hier ook aan? Pak de handschoen op en zorg samen met het nieuw opgerichte Driels Zwerfafval Team (DZT) voor een schonere omgeving én milieu.

Wat doet het Driels Zwerfafval Team?

Natasja Valk, Erik van Herwijnen en Kees de Jong hebben het initiatief genomen en zijn in eerste instantie met bestaande vrijwilligers in gesprek gegaan. Samen met andere vrijwilligers willen zij regelmatig grote opruimacties in Kerkdriel organiseren, zowel in de dorpskern als in het recreatiegebied de Zandmeren. De initiatiefnemers hebben daarom DZT in het leven geroepen. Ondernemers en gemeente Maasdriel juichen het initiatief toe. De gemeente faciliteert de activiteiten die het DZT organiseert door bijvoorbeeld materialen beschikbaar te stellen en de zakken met zwerfafval op te halen.

Doe je mee met het DZT?

Wil je actief bijdragen aan een schonere woonomgeving én gemeente? Of ruim je al zwerfafval op eigen initiatief en wil je je aansluiten bij een grotere groep vrijwilligers? Meld je aan bij het Driels Zwerfafval Team via drielszwerfafvalteam@gmail.com of via de Facebookpagina Driels Zwerfafval Team. Op deze pagina vind je meer informatie. Ook lees je er de huisregels met afspraken over verantwoordelijkheid en veiligheid. Deze regels aanvaard je bij je inschrijving en ontvang je per e-mail.

Help ons mee en schrijf je in als vrijwilliger en/of als teamleider, meld je aan!