Open Dag 2022

Open Dag de Zandmeren 15 mei 2022

Na twee jaren overslaan door corona bieden wij bezoekers weer een Open Dag aan, dit keer in een nieuwe opzet maar met eenzelfde doel: een gezellige aftrap van het seizoen 2022.

Het recreatiegebied de Zandmeren presenteert zich van 13.00 tot 17.00 uur met haar ondernemers en laat u kennismaken met de ontspanning en sportiviteit die van dit gebied uitgaat.

“Hotspot” ondernemers organiseren mini evenementen voor bezoekers en hun kinderen. Ga wat drinken onder het genot van  Hollandse muziek bij de Marina Kerkdriel en bekijk de sloepen die daar worden verhuurd. Nuttig een ander drankje aan het strand bij het nieuwe Paviljoen De Zandmeren, een initiatief van de Dukdalf of bezoek het terras van Dukdalf zelf. Loop binnen bij Jachthuren om te zien wat voor motorjachten en houseboats in de verhuur zijn of bezoek Bootbemiddeling om een boot te kopen of te verkopen. Van Gent Watersport is de grote recreatieondernemer met jachthaven, Brava Suppen, Valk zeilbotenverhuur, sloepenverhuur, zomerstalling, winterstalling, scheepsonderhoud en reparatie. Vergeet ook niet Paviljoen 212 aan te doen met terras voor koffie, thee, lunch of een borrel. Waterfeesten trakteert de bezoekers op een mini rondvaart naar Brandend Zand met hapjes en drankjes aan boord. Scouting Zaltbommel laat kinderen kennismaken met de Dolfijnen, de waterwelpen van Scouting, zeillessen, sport en spel. Op de Kop van de Zandmeren doen de ondernemers de deuren open en ziet u Vakmanschap: staal, aluminium, hout, polyester bewerking, jachtschilders, motor, aandrijving, reparatie, installatie, onderhoud en anti roll systemen om uw schip te stabiliseren. Bij Brandend Zand kunt u terecht voor kinderattracties, Land Rover oefening, bezichtigen van vakantiewoningen en natuurlijk het terras van restaurant Brandend Zand.

Kortom een mooie dag met een mooi voorstel: iets warms drinken in de ochtend, wandel het Rondje Zandmeren via het Zandpontje, lunch bij Paviljoen De Zandmeren of Paviljoen 212, bezoek de ondernemers en sluit de dag af bij Brandend Zand, Paviljoen de Zandmeren of Dukdalf.

Inlichtingen: info@dezandmeren.com

The event is finished.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.